Ferry Visser

Ferry Visser

Ferry Visser (1976) is een gepassioneerde boekverkoper, die met een aanstekelijk enthousiasme graag vertelt over het werk van zijn favoriete auteurs. Niet alleen voor zijn werk, maar ook als lezer is hij steeds op zoek naar authentieke schrijvers, die hij vervolgens via zijn werk en social media graag onder de aandacht brengt.

Ferry Visser (1976) is een gepassioneerde boekverkoper, die met een aanstekelijk enthousiasme graag vertelt over het werk van zijn favoriete auteurs. Niet alleen voor zijn werk, maar ook als lezer is hij steeds op zoek naar authentieke schrijvers, die hij vervolgens via zijn werk en social media graag onder de aandacht brengt. Zijn grootste passie is Nederlandse literatuur en sinds een paar jaar ook de Nederlandstalige fantasy, die ondanks dat beide genres veel talentvolle auteurs kennen, de meesten onopgemerkt blijven bij het grote lezerspubliek.

Naast boeken is sporten belangrijk. Regelmatig is hij te vinden in sportschool, waar hij zijn tijd verdeelt tussen: krachttraining en bodypump. Deze sporter is steeds op zoek naar een uitdaging door bij de squats iets dieper te zakken, of een paar kilo extra op de stang te doen.

Verder geniet hij van lekker eten, kunst en klassieke muziek.

                                                             Website  Boek en Bureau