Deelnemen

Deelnemen

Wanneer neem je deel?
Tussen 01 05 2022 vanaf 0.00 uur tot 31 05 2022 tot 23.59.59 uur, stuur je een e-mail. Bepalend is het tijdstip van ontvangst door Waterloper. E-mails ontvangen voor of na bovengenoemde tijdstippen worden niet meegenomen in deze editie. Je krijgt daar bericht van.

Hoe neem je deel?
Schrijf je verhaal conform de reglementen. De versie van deze reglementen die bepalend is voor editie 4, 2022 is: 21 februari 2022. Let op de vormgeving en de thema’s. Vergeet vooral niet het thema boven het verhaal te vermelden en anonimiseer je verhaal.
Stuur per verhaal 1 e-mail, met het verhaal als bijlage erbij naar: deelnemer@waterloper.nl

In de e-mail staan de volgende gegevens:

  • Voor- en achternaam.
  • Pseudoniem, alleen indien van toepassing en uiteraard welk pseudoniem. Dit is belangrijk voor het aantal verhalen waarmee je mag deelnemen.
  • Ben je deel van een duo? Dan in de e-mail vermelden. Dat is belangrijk voor het aantal verhalen waarmee je deel mag nemen.
  • Geboortedatum: i.v.m het bepalen van diverse prijzen en om onderscheid te maken bij mensen met dezelfde naam is je geboortedatum nodig.
  • Veteranenverhaal: indien van toepassing: dan in de e-mail de originele titel vermelden alsmede de naam van de wedstrijd waarmee het verhaal deelnam, de editie en de plaats die het behaalde. Zorg dat ook het veteranenverhaal voldoet aan de eisen zoals gesteld in het reglement.

 

Denk eraan dat een verhaal NIET door de organisator of een jurylid mag zijn gelezen. Controleer dat door in je oude juryrapport te kijken, als dat er was. Doe je mee met meerdere verhalen? Dat hoef je niet van te voren te vermelden maar mag wel. Stuur elk verhaal met een aparte e-mail mee. Het kan zijn dat je van plan was om met 1 verhaal mee te doen en dat je uiteindelijk toch nog meer schrijft. Dat is geen enkel probleem. We hebben namelijk jouw gegevens al en zien het vanzelf als je met meer verhalen meedoet. Je inschrijfgeld wordt daarop aangepast.

Wat gebeurt er na verzending?
Je krijgt, zodra jouw e-mail binnen en gelezen is, (op werkdagen is dat na 17.00 uur) een e-mail terug met daarin de details van het verschuldigde inschrijfgeld en wijze van betaling. Er is geen mogelijkheid tot het betalen via Ideal. Je krijgt 7 dagen de tijd om het inschrijfgeld te voldoen. Er is geen uitstel. Je neemt pas deel als het inschrijfgeld door Waterloper ontvangen is.

Is er iets niet duidelijk? Stuur een e-mail naar: info@waterloper.nl voordat je deelneemt. Dan weet je zeker dat het goed gaat.

Veel plezier met het schrijven en succes in de wedstrijd!

Roselynd Randolph, organisator